Karppi-letut by Hannajii

Hieman on vaikea ilman vaakaa laskeskella noita gramma määriä aivan totaalisen tarkkaan, mutta uskoisin päässeeni ihan tarpeeksi lähelle.

:)

Eli siis selkokielellä resepti kuuluu:

-3 munaa
-2 ruokalusikallista psyllium jauhetta (esim fiber hysk)
-3 ruokalusikallista turkkilaista jogurttia.

Sekoita ja paista.

Tästä tulee mielestäni melko "suolaista" joten jos haluaa tehdä makeita lettuja niin kannattanee lisätä esim steviaa tms. Joko taikinaan tai valmiille letulle.

Tälläisenään käy hyvin suolaiseksi letuksi.

Tästä tulee suunnilleen yksi paksuhko keskikokoisen paistinpannun pohjan kokoinen lettu tai muutama pienempi riippuen määrästä minkä pannulle kerralla lappaa.

Taikina on melko paksua "kittiä"

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Hannajii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 13g26kcal1.6g0g2.2g0g
Psyllium, luomu (Urtekram), annos 100g1.6g2.8kcal0g0g0g1.3g
Lindahls Turkisk Yoghurt2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g64kcal3.4g0.2g5g2.6g
Valittu annoskoko17g32kcal1.7g0.1g2.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.9g0.1g1.3g0.7g
Arvot/100g100g187kcal9.9g0.6g14.5g7.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369346