Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)5.2g6.2kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.7g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.2.2g7.7kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.4g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 3.9g4.1kcal0.9g0g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Katkarapu 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Oivariini, 750.1g0.4kcal0g0g0g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g51kcal4.4g3.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko17g25kcal2.2g1.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.1g0.9g0.6g0.1g
Arvot/100g100g147kcal12.8g9.9g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842