Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g5.3g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Maito, Kevyt7.3g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1.2g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g41kcal2.4g3.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko17g20kcal1.2g1.8g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g10kcal0.6g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7g10.5g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040