Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.9g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g15kcal0.4g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko17g7kcal0.2g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810