Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.1g3.7kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.6g5.4kcal0g0g0.6g0g
Maitojauhe rasvaton 0.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)2.5g4.8kcal0.6g0g0.3g0g
Tomaattimurska 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.8g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g62kcal3.6g4.4g3.2g0.6g
Valittu annoskoko17g31kcal1.8g2.2g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.9g1.1g0.8g0.2g
Arvot/100g100g183kcal10.6g12.9g9.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253