Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)8.2g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g4.1g14kcal0.7g2.1g0.3g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 3g9kcal0.3g1.7g0.1g0.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana34g79kcal2.6g8.4g3.8g2.2g
Valittu annoskoko17g39kcal1.3g4.2g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.7g2.1g1g0.6g
Arvot/100g100g229kcal7.6g24.4g11g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528