Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g3.2g5.5kcal0.6g0g0.3g0g
Punajuuri 4.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.8g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1.1g1.9kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g27kcal1.6g2g1g0.4g
Valittu annoskoko17g13kcal0.8g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.4g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.6g5.7g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363