Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g4.7g8kcal0.8g0g0.6g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g2.9g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.1g4kcal0g1g0g0g
Sinappi 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g34kcal1.8g2.6g1.8g0g
Valittu annoskoko17g17kcal0.9g1.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.5g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g99kcal5.2g7.5g5.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857