Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g10g35kcal1.3g6.7g0.3g1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Juusto, mozzarella 2g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g97kcal3.8g15.2g2.4g2.2g
Valittu annoskoko18g49kcal1.9g7.6g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna9g24kcal1g3.8g0.6g0.6g
Arvot/100g100g278kcal10.9g43.4g6.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977