Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Smetana, Valio, hyla1.6g6.1kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g3.1g7.3kcal0.4g0g0.7g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g70kcal3g0.4g6.4g0.2g
Valittu annoskoko17g35kcal1.5g0.2g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g17kcal0.8g0.1g1.6g0.1g
Arvot/100g100g201kcal8.7g1.2g18.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392