Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g3.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.3g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g0.9g0.7kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Oltermanni 17%1.9g5kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g44kcal3.2g4.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko17g22kcal1.6g2.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.2g12.6g4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339