Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2.9g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK2.3g4kcal0.4g0.1g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g17kcal0.8g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko17g9kcal0.4g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g4kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.3g5.7g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564