Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)7.8g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g7.8g22kcal1g0.1g2g0g
Siirappi 1.2g3.5kcal0g0.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g63kcal2.2g2.2g5g0g
Valittu annoskoko17g32kcal1.1g1.1g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.6g0.6g1.3g0g
Arvot/100g100g181kcal6.3g6.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610