Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki3.9g4.3kcal1g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.5g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g2.6g4.2kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g49kcal4.8g2.6g2g0g
Valittu annoskoko17g24kcal2.4g1.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal1.2g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g140kcal13.8g7.5g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850