Porkkanakeitto höysteineen

Kuullota sipulit öljyssä, lisää vesi ja juurekset.

Siivilöi vesi erilleen ja soseuta keitto.

Lisää vesi, maito, mandariinista puristettu mehu, sekä mausteet (suola, pippuria, vähän rakuunaa) ja tuorejuusto.

Kiehauta, varo pohjaan palamista!

Sekoita jogurtin joukkoon persiljaa ja muita haluamiasi yrttejä.

Ripottele keittoannoksiin siemeniä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 496 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.9g1.8kcal0g0.4g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Philadelphia light0.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Mandariini kuorittu 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Luonnonjogurtti, rasvaton A+ (Valio), annos 136g1.2g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Salaattisiemensekoitus, auringonkukka, kurpitsa, pinjansieme (Pirkka), annos 25g0.5g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g21kcal0.6g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko17g10kcal0.3g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g60kcal1.7g6.4g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336471