Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g0.8g3kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Polar5 (Valoi), annos 100g2.3g4.2kcal0.8g0g0.1g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g50kcal5.4g1g2.8g0g
Valittu annoskoko18g25kcal2.7g0.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.4g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g144kcal15.4g2.9g8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353