Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g3.1g10kcal0.5g1.9g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g35kcal2.2g3.8g1g0.4g
Valittu annoskoko18g17kcal1.1g1.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g9kcal0.6g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.3g10.9g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396