Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 7g3.2kcal0g0.6g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.5g15kcal0.1g0.2g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g47kcal1g1.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko18g23kcal0.5g0.9g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.3g0.5g0.9g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.9g5.1g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957