UUNIMAKKARA JA OMENAISET KASVIKSET

1. Kuori ja lohko perunat ja sipulit.

Kuori porkkanat, halkaise ja paloittele.

2. Levitä kasvikset uunivuokaan.

Lisää öljy ja mausteet.

Sekoita.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

3.Kuori ja paloittele makkara.

Pese omenat hyvin, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi.

4. Lisää makkarat, omenat ja tomaatit vuokaan.

Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä ja makkarat saaneet väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Muumimamma56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen lenkki, Atria, 1254.7g11kcal0.4g0.3g0.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.4g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy annos (Primadonna), annos 10g1.2g10kcal0g0g1.1g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2.4g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g53kcal1g3g4g0.2g
Valittu annoskoko18g27kcal0.5g1.5g2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.3g0.8g1g0.1g
Arvot/100g100g151kcal2.9g8.6g11.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299236