Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 4.3g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g10g11kcal0.6g0.5g0.8g0g
Hunaja 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Manteli 0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g49kcal2.4g3.4g2.6g0g
Valittu annoskoko18g24kcal1.2g1.7g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna9g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Arvot/100g100g138kcal6.8g9.7g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902