Lehtikaalinaksut

*Tässä reseptissä on käytetty pussitettua lehtikaalia (150 g) sekä sitruunalla maustettua avocadoöljyä.*

Lämmitä uuni 175 asteeseen.

Poista lehtiruodit.

Revi tai leikkaa lehtiosa sipsin kokoisiksi paloiksi.

Huuhtele ja linkoa täysin kuivaksi salaattilingolla.

Laita suureen kulhoon ja lisää öljy.

Leivo öljy lehdille tasaisesti.

Levitä pellille maltilla - naksut eivät saa peittää toisiaan.

Kuivata/paista uunissa 10-15 minuuttia eli kunnes lehtireunat juuri ja juuri alkavat tummua.

Ota uunista, ripottele suolaa pinnalle, jäähdytä ja syö!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Marbot
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g1.3g10kcal0g0g1.2g0g
Lehtikaali 16g6.5kcal0.6g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g33kcal1.2g1.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko18g17kcal0.6g0.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.3g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g95kcal3.4g4g7.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379981