Syrnikki - Rahkaletut

Sekoita ainekset, anna turvota 10 min ja paista öljyllä miedolla lämmöllä pikkulettupannulla tai uunissa 200 asteessa n. 30 min.

(1 annos = yhtä n. 10 cm halkaisijan lettua pikkulettujen pannulla)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Noelli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 8.3g4.9kcal0.8g0.2g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.2g7.5kcal0.3g1.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g53kcal3.6g6.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko18g27kcal1.8g3.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.9g1.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g151kcal10.2g18.7g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446104