Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g5.9g6.5kcal1.3g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 2g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1g2.5kcal0.3g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.3kcal0.1g0.1g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g51kcal3.8g3.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko18g25kcal1.9g1.6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g144kcal10.8g9.1g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642