Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.4g1.9kcal0.3g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3kcal0.1g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]3.4g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Ananas, omassa liemessään 4.1g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.7g2.2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g31kcal3g3g0.8g0.2g
Valittu annoskoko18g15kcal1.5g1.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.8g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal8.5g8.5g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507