Kanakeitto koipireisistä

Keitä kanankoipia noin tunti.

Lisää halutut mausteet ja perunat.

Heitä joukkoon herne-maissi-porkkanat hieman ennen kuin perunat ovat valmiita.

Lisää lopuksi ruokakerma.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Suiv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin koipireisi, perinteisesti marinoitu, Atria (1kpl)4.6g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g24kcal1.4g1.4g1.4g0g
Valittu annoskoko18g12kcal0.7g0.7g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna9g6kcal0.4g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g69kcal4g4g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150326