Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g4.4g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Ranskankerma Valio2.1g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g64kcal4.2g0.4g5g0g
Valittu annoskoko18g32kcal2.1g0.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal1.1g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g181kcal11.9g1.1g14.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357