Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore5.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa2g5.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g18kcal1g0.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko18g9kcal0.5g0.4g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.3g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g50kcal2.8g2.3g2.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480