Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 6.8g5.2kcal0.1g1.1g0g0.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g2.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.9g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.8g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g29kcal1.8g2.8g1.2g0.2g
Valittu annoskoko18g14kcal0.9g1.4g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g82kcal5.1g8g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479