Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Valio1.6g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g75kcal5.8g0g5.8g0g
Valittu annoskoko18g38kcal2.9g0g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g19kcal1.5g0g1.5g0g
Arvot/100g100g213kcal16.4g0g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923