Kanakaalilaatikko

Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli.

pane riisit kiehumaan lihaliemeen suurehkoon kattilaan.

Lisää joukkoon hienonnettu kaali ja sipuli.

Hauduta hiljalleen n.15 min välillä sekoittaen.

paista kana ja sekoita se muiden aineiden joukkoon ja hauduta vielä hetki.

mausta seos ja kaada se voideltuun vuokaan.

kypsennä 175-asteisessa uunissa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2256 grammaa

Epica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)3.1g4.1kcal0.6g0.1g0.2g0g
Keräkaali, 100g7.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Puuroriisi (Myllynparas), annos 85g0.7g2.3kcal0g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g20kcal1.4g2.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko18g10kcal0.7g1.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g5kcal0.4g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g57kcal4g6.8g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147201