Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.4g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g11kcal0.2g1.6g0.2g0g
Valittu annoskoko18g5kcal0.1g0.8g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g3kcal0.1g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g30kcal0.6g4.5g0.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=277066