Ulla äidin parempi lihakastike

Käristä lihat ja sipulisilppu voissa.

Lisää soijakastike ja keitä se kokoon.

Lisää vesi (niin että lihat peittyvät) ja anna hautua miedolla lämmöllä, Mitä pidempään, sen parempi.

Itse tähtään 2-3 tunnin haudutusaikaan.

Lopuksi suurusta maizenalla, keitä n. 10 min ja valmista on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Teidi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naturel naudanlihasuikale (Pirkka), annos 100g7g9kcal1.5g0g0.4g0g
Sipulikuutiot Apetit2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)1.8g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g31kcal3.4g2g1g0g
Valittu annoskoko18g16kcal1.7g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.9g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g88kcal9.6g5.6g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117110