Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g13g13kcal2.7g0g0.2g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g1.6g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.7g9kcal0.3g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g52kcal6g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko18g26kcal3g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal1.5g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g146kcal16.9g0.6g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270