Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka4.2g15kcal0.5g2.9g0g0.2g
Ruisjauho Pirkka1.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.2g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)3.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kebablastu 300g, pouttu2.3g5.9kcal0.4g0.1g0.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Pizzajuusto, valio1.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g64kcal2.6g8.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko18g32kcal1.3g4.2g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g16kcal0.7g2.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g181kcal7.3g23.7g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029