Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Sokeri 1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka4.7g14kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Mustikka9g3.1kcal0g0.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g79kcal1g9.4g4g2g
Valittu annoskoko18g39kcal0.5g4.7g2g1g
Annoskoko puolitettuna9g20kcal0.3g2.4g1g0.5g
Arvot/100g100g223kcal2.8g26.6g11.3g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133277