Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.7kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)1.4g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g2.3g8.2kcal0g0.2g0.8g0g
Mansikka 2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Banaani, kuorittu 2.8g2.4kcal0g0.5g0g0.1g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen4.2g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g61kcal0.8g7.8g2.6g0.2g
Valittu annoskoko18g30kcal0.4g3.9g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g15kcal0.2g2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g172kcal2.3g22g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705