Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow1.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 6.1g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 5.1g11kcal0.9g0g0.9g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g1.6g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 0.7g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana35g44kcal2.8g1g3.2g0.2g
Valittu annoskoko18g22kcal1.4g0.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.7g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.8g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560