Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 12g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Aurajuusto1.2g4kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g26kcal1g2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko18g13kcal0.5g1g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.3g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g74kcal2.8g5.6g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217