Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g1.9g3kcal0.3g0g0.2g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g5.8g13kcal0.8g0.3g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku 1.9g0.2kcal0g0g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy2.7g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g51kcal2.8g4.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko18g26kcal1.4g2.3g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna9g13kcal0.7g1.2g0.6g0.2g
Arvot/100g100g143kcal7.8g12.8g6.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656