Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.2g0.3kcal0g0g0g0.1g
Vehnänalkio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki8.7g4.9kcal0.7g0.4g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g33kcal2.8g2g1g0.4g
Valittu annoskoko18g16kcal1.4g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.7g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g92kcal7.9g5.6g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983