Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.6g5.3kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen10g3.2kcal0.3g0.5g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vehnälese 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g5.9g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g30kcal1.2g5g0.4g0.8g
Valittu annoskoko18g15kcal0.6g2.5g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna9g8kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g84kcal3.4g14g1.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194