Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)4.1g4.9kcal0.8g0g0.1g0g
Seitifilee (Findus)5.5g3.8kcal0.9g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g4.1g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Korppujauho 2.1g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g45kcal4.6g3.4g1g0.2g
Valittu annoskoko18g23kcal2.3g1.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal1.2g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal12.8g9.5g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097