Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2g6.3kcal0.5g1g0g0.2g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g2g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g27kcal1.4g2.6g1.2g0.4g
Valittu annoskoko18g14kcal0.7g1.3g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.9g7.2g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764