Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g4.6g11kcal0.3g1.9g0.1g0.6g
Tonnikala vedessä 3.3g3.4kcal0.7g0g0g0g
Tomaatti 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)1.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 1.4g0.4kcal0.1g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g45kcal3.2g4.2g1.2g1.4g
Valittu annoskoko18g23kcal1.6g2.1g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna9g11kcal0.8g1.1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g126kcal8.9g11.7g3.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778