Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%3.1g6.9kcal0.1g0.2g0.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.1g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Mansikka 2.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)3.1g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g56kcal1.8g7.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko18g28kcal0.9g3.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal0.5g1.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g156kcal5.1g20.8g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653