Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa12g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Pekoni (Dulano)1.4g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.2g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g27kcal1.8g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko18g14kcal0.9g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna9g7kcal0.5g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.2g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882