Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 12g23kcal2.2g0g1.6g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g4.9g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Tilli, tuore 1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g58kcal4.6g0.4g4.2g0g
Valittu annoskoko18g29kcal2.3g0.2g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna9g14kcal1.2g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g160kcal12.8g1.1g11.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676