Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 2.5g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Pekoni, paistettu 4.4g23kcal0.7g0g2.2g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g1.4g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.3g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana36g101kcal2.2g0.8g9.8g0g
Valittu annoskoko18g51kcal1.1g0.4g4.9g0g
Annoskoko puolitettuna9g25kcal0.6g0.2g2.5g0g
Arvot/100g100g281kcal6.1g2.2g27.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776