Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)6.3g0.6kcal0.1g0g0g5.4g
Ruisjauho Pirkka51g154kcal4.9g30.8g1g7.6g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)27g88kcal3.8g15.9g0.9g3.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g8.4g12kcal1.2g1.2g0.3g4g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 74g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g2.3g8.3kcal1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g535kcal22g100.2g4.6g40.8g
Valittu annoskoko170g268kcal11g50.1g2.3g20.4g
Annoskoko puolitettuna85g134kcal5.5g25.1g1.2g10.2g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040