Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 83g32kcal0.4g5.7g0.4g2.2g
Kananmuna kuoreton 46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1g0.6kcal0.1g0g0g1g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g21g125kcal5g1.4g11.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl19g169kcal0g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana340g785kcal22.4g14.4g70.4g6.4g
Valittu annoskoko170g393kcal11.2g7.2g35.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna85g196kcal5.6g3.6g17.6g1.6g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794